Valeriu Munteanu: Ocupantul rus este de vină pentru Transnistria, dar trădătorul Dodon ba spune că de vină este Chişinăul, ba România, iar acum NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a criticat poziţia preşedintelui Dodon faţă de motivele declanşării conflictului din stânga Nistrului. Liberalul susţine că şeful statului ar fi dispus să dea vina pe oricine, numai nu pe Rusia.

„Igor Dodon insinuează că NATO e de vină pentru că nu se reglementează problema transnistreană, inclusiv prin deschiderea unui birou NATO la Chişinău. 
De fapt ocupantul rus este de vină pentru Transnistria, dar trădătorul Dodon ba spune că de vină este Chişinăul, ba România, iar acum NATO, oricine numai nu Federaţia Rusă, cu politica sa sângeros-imperială”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în cadrul întrevederii de la Bruxelles din 7 februarie, între Igor Dodon şi secretarul general adjunct al NATO, Rose Goettemoller, şeful statului a declarat că i-a transmis reprezentanţilor NATO că este îngijorat de deschiderea unui oficiu NATO la Chişinău din cauză că acest fapt ar îngreuna procesul de soluţionare a conflictului transnistrean.

Anterior, la acelaşi subiect privind conflictul din Transnistria, Dodon afirma că de vină se face Chişinăul, deoarece la începutul anilor 90 îşi dorea Unirea cu România.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite