Valeriu Munteanu, despre desemnarea lui Ruslan Flocea la şefia CNA: „Blocul ACUM a capitulat în faţa lui Igor Dodon”

Valeriu Munteanu, despre desemnarea lui Ruslan Flocea la şefia CNA: „Blocul ACUM a capitulat în faţa lui Igor Dodon”

Liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, consideră că prin desemnarea lui Ruslan Flocea la funcţia de şef al Centrului Naţional Anticorupţie, „Blocul ACUM a capitulat în faţa lui Igor Dodon”, iar „Dezoligarhizarea o să mai aştepte”.

„Maia Sandu şi Andrei Năstasde, conştient sau nu, transmit în mâine lui Dodon toate instrumentele coercitive, aflate până mai ieri la cheremul lui Plahotniuc”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Munteanu a menţionat că „USB condamnă înţelegerile ascunse ale celor din Blocul ACUM şi PSRM de partajare a funcţiilor în stat şi îndeamnă liderii ACUM să revină la albia angajamentelor pe care le au în faţa alegătorilor, altfel, doar alegerile parlamentare anticipate, vor putea să restabilească democraţia amanetată de Blocul ACUM”.

Amintim că secretarul general al Aparatului preşedintelui Republicii Moldova, Ruslan Flocea, a fost desemnat de către Comisia parlamentară juridică, numiri şi imunităţi luni, 29 iulie, în funcţia de şef al Centrului Naţional Anticorupţie. Candidatura acestuia urmează să fie aprobată de Parlament.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: