Valeriu Munteanu, despre amânarea validării mandatului primarului ales: Regimul încearcă să nu-l admită pe Andrei Năstase la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu consideră că guvernarea intenţionat tergiversează validarea mandatului primarului ales al Chişinăului, Andrei Năstase, „prin diferite tertipuri, ieftine şi lipsite de credibilitate”.

Valeriu Munteanu e de părere că prin această amânare guvernarea ar încerca „să-şi mai rezolve anumite chestiuni pe la primăria Chişinău”. 

„Acest gest eminamente politic, de coordonare a deciziilor instanţelor de judecată (cu ajutorul aliaţilor PD de la PSRM) decât întăreşte lumea în convingerea că totul este putred pe Bâc, iar regimul încearcă din răsputeri să nu-l admită pe Năstase la Primărie”, a scris liberalul într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, „validarea mandatului de primar de către instanţa de judecată este o chestiune absolut tehnică, ori diferenţa de 13 mii de voturi între Năstase şi Ceban, nu va putea fi argumentată punctual niciodată de către socialişti, pentru a forţa invalidarea scrutinului”.

„De ce atunci această mascaradă lamentabilă?”, întreabă retoric Munteanu.

Judecătoria municipiului Chişinău, sediul Centru, a amânat vineri, 15 iunie, validarea mandatului primarului ales al municipiului Chişinău, Andrei Năstase. Judecătorul a invocat faptul că nu au fost aduse toate materialele electorale legate de primul tur al alegerilor locale noi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite