Valeriu Munteanu critică numirea în funcţie a noului pretor din sectorul Râşcani: „ACUM şi PSRM au împărţit pe sub plapumă pretorii şi vice-pretorii”

Valeriu Munteanu critică numirea în funcţie a noului pretor din sectorul Râşcani: „ACUM şi PSRM au împărţit pe sub plapumă pretorii şi vice-pretorii”

Preşedintele Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, critică decizia primarului interimar de Chişinău de a-l numi în funcţia de pretor al sectorului Râşcani din Capitală pe Vlad Melnic. Valeriu Munteanu spune că „Algoritmul coaliţiei PSRM-ACUM este „beton”, transparenţa decizională o să mai aştepte”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Precum spuneam săptămâna trecută, blocul ACUM şi PSRM au împărţit pe sub plapumă pretorii şi vice-pretorii din Chişinău, fără să mai aştepte alegerile pentru primărie, respectiv (şi) pretura Râşcani a revenit socialiştilor, unde astăzi pretor a fost numit socialistul Vlad Melnic, iar vice-pretor consilierul municipal PSRM Vitalie Mucan”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Munteanu susţine că, atunci „când Silvia Radu şi Ruslan Codreanu, înfiletaţi ilegal la cârma capitalei, prin dictatura lui Plahotniuc, numeau de zor fel de fel de şefi şi „şefuleţi” la primărie, fără să reprezinte pe cineva, opinia publică era scandalizată, pe bună dreptate, iar opoziţia de atunci, spunea că este ilegal şi inacceptabil acest lucru”. 

„Din câte vedem, năravurile, unităţile de măsură au rămas aceleaşi, doar că actorii beneficiari s-au schimbat un pic. Sunt sigur că alegerile locale vor îndrepta multe lucruri şi îi vor trezi pe mulţi din beţia amăgitoare a guvernării netransparente”, a precizat Munteanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: