Usatîi va fi alături de Dodon: Nu o pot susţine pe Sandu fiindcă este proiectul americanilor care îl sprijină pe Plahotniuc

Usatîi va fi alături de Dodon: Nu o pot susţine pe Sandu fiindcă este proiectul americanilor care îl sprijină pe Plahotniuc

FOTO arhivă

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat miercuri, 3 noiembrie, că îl va susţine în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe socialistul Igor Dodon.

„Acele valori pentru care pledează Maia Sandu nu-mi sunt mie apropiate, decât una - lupta cu regimul lui Plahotniuc şi provocarea alegerilor parlamentare anticipate. Însă noi avem înţelegeri, iar eu sunt omul care mă ţin de cuvânt.

Câteva luni în urmă când noi discutam despre primul tur, al doilea tur, noi am avut o înţelegere cu Dodon, că cine nu va trece va susţine candidatul de centru-stânga. Astăzi Dodon este singurul candidat al centru-stângei. Candidat care promite anumite lucruri, printre care dizolvarea parlamentului, anunţarea alegerilor anticipate, iar la ultima conferinţă de presă a spus că Plahotniuc va părăsi ţara”, a declarat Usatîi într-o postare video pe Facebook.
 
Amintim că în turul întâi, candidatul PN, Dumitru Ciubaşenco, a acumulat 6%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: