Urmează plecări din PLDM? Deputaţii nu renunţă la susţinerea candidatului PD la funcţia de premier

Urmează plecări din
PLDM? Deputaţii nu renunţă la susţinerea candidatului PD la funcţia de premier

Deputaţii PLDM nu renunţă la susţinerea candidatului PD, deşi au fost avertizaţi că vor fi daţi afară din partid FOTO: Adevărul

Deputaţii liberal-democraţi, care au semnat pentru susţinerea candidatului Partidului Democrat, Pavel Filip, la funcţia de premier susţin că nu renunţă, deşi li s-a cerut acest lucru, fiind avertizaţi că, în caz contrar, vor fi excluşi din formaţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit „Europa Liberă”, deputaţii liberal-democraţi, Ion Balan şi Vladimir Hotineanu, au anunţta că nu vor renunţa la semnăturile în susţinerea candidatului democraţilor la funcţia de prim-ministru.

Conducerea PLDM a anunţat sâmbătă, 16 ianuarie, că nu va susţine un guvern condus de democratul Pavel Filip şi le-a cerut celor şase deputaţi liberal-democraţi care au confirmat prin semnătură că susţin această candidatură să renunţe la intenţie. Liderul liberal-democraţilor, Valeriu Streleţ i-a avertizat pe aceştia că, în caz contrar, vor fi excluşi din partid. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările