„Unionismul trece, Patria rămîne“. Dodon „a invadat“ ţara cu mesaje pentru unionişti: Ei au devenit agresivi şi perfizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La iniţiativa lui Igor Dodon, prin toată Republica Moldova au fost instalate panouri cu un mesaj pentru unioniştii de pe ambele maluri ale Prutului: „Unionismul trece, Patria rămîne“. Preşedintele îşi propune ca aceste mesaje să le reamintească cetăţenilor că „ce e val ca valul trece, iar statul şi poporul moldovenesc vor dăinui”.

„În acest an este ceasul de vîrf al unioniştilor. Aniversarea centenarului a răscolit în ei cele mai iraţionale şi întunecate emoţii şi pasiuni. Au devenit foarte perfizi şi agresivi şi, din păcate, multă lume a căzut pradă acesti isterii”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Şeful statului consideră că prin acţiunile întreprinse în contextul Centenarului, „multe autorităţi din statul vecin şi-au arătat adevărata faţă şi intenţie”.

„Dar va trece şi această perioadă şi spiritele se vor linişti. Timpul va trata această maladie. Unioniştii vor rămîne doar cu visul nerealizat. Şi cu ruşinea pe viaţă pentru trădarea ţării şi a neamului în care s-au născut”, a afirmat Dodon.

Preşedintele a mai declarat că „majoritatea absolută a cetăţenilor Republicii Moldova condamnă ferm acţiuni unioniste, distrugătoare de ţară, şi unirea niciodată nu se va produce”. 

„Asta este important să înţeleagă toţi cei implicaţi în isteria antistatală”, a încheiat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite