Un tânăr din SUA a fost reţinut după ce a ameninţat că se va revanşa pentru moartea lui Soleimani şi îl va ucide pe Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chauncy Devonte Lump, un american de 26 de ani din statul Florida, SUA, a fost reţinut după ce a făcut un Live pe Facebook în care ameninţa că îl va ucide pe preşedintele Donald Trump pentru faptul că liderul de la Washington a ordonat uciderea generalului Qasem Soleimani, comandantul Forţei Quds a Gărzilor Revoluţionare Iraniene.

Într-un Live pe Facebook, tânărul a ţinut un discurs de câteva minute, având în mână o armă automată AK-47. Acesta a făcut câteva ameninţări la adresa lui Donald Trump: „El l-a ucis pe liderul meu. Vă rog, spuneţi-mi unde se află Donald Trump”; „Eu trebuie să-l găsesc pe Donald, în caz contrar voi arunca în aer Broward Country” (regiune în Florida), scrie presa americană.

După ce a fost reţinut, Chauncy Devonte Lump le-a declarat oamenilor legii că totul a fost o glumă şi că dânsul nu intenţiona să-l ucidă pe preşedintele american. Pe de altă parte, oamenii legii susţin că nicăieri in imaginile video, tânărul nu vorbeşte despre faptul că ar fi vorba despre o glumă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite