Un tânăr din SUA a fost reţinut după ce a ameninţat că se va revanşa pentru moartea lui Soleimani şi îl va ucide pe Trump

Un tânăr din SUA a fost reţinut după ce a ameninţat că se va revanşa pentru moartea lui Soleimani şi îl va ucide pe Trump

SURSA FOTO Broward County Sheriff's Office via AP

Chauncy Devonte Lump, un american de 26 de ani din statul Florida, SUA, a fost reţinut după ce a făcut un Live pe Facebook în care ameninţa că îl va ucide pe preşedintele Donald Trump pentru faptul că liderul de la Washington a ordonat uciderea generalului Qasem Soleimani, comandantul Forţei Quds a Gărzilor Revoluţionare Iraniene.

Într-un Live pe Facebook, tânărul a ţinut un discurs de câteva minute, având în mână o armă automată AK-47. Acesta a făcut câteva ameninţări la adresa lui Donald Trump: „El l-a ucis pe liderul meu. Vă rog, spuneţi-mi unde se află Donald Trump”; „Eu trebuie să-l găsesc pe Donald, în caz contrar voi arunca în aer Broward Country” (regiune în Florida), scrie presa americană.

După ce a fost reţinut, Chauncy Devonte Lump le-a declarat oamenilor legii că totul a fost o glumă şi că dânsul nu intenţiona să-l ucidă pe preşedintele american. Pe de altă parte, oamenii legii susţin că nicăieri in imaginile video, tânărul nu vorbeşte despre faptul că ar fi vorba despre o glumă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: