Trei deputaţi şi-au retras semnăturile din lista pentru blocul parlamentarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei parlamentari care nu mai vor apartament în centrul Capitalei, la preţ preferenţial, sunt liberalii Valeriu Munteanu şi Corina Fusu, împreună cu deputatul neafiliat Ion Ceban.

Liberalii Valeriu Munteanu şi Corina Fusu şi deputatul neafiliat Ion Ceban şi-au retras semnăturile de pe documentul cu 47 de iscălituri prin care deputaţii solicită alocarea unui teren în centrul Capitalei, pe care urmează să fie construit un bloc numai pentru parlamentari. 

Cei trei parlamentari i-au trimis Preşedintelui Parlamentului Igor Corman înştiinţări scrise în acest sens.

„Ne-am retras semnăturile fiindcă nu dorim să participăm într-un proiect care a stârnit critica cetăţenilor. Şi atunci, şi acum avem sentimentul că totul e absolut legal. Având în vedere speculaţiile făcute, consider că acest proiect e compromis şi cei care îşi doresc un apartament n-au decât să şi-l cumpere la preţul de piaţă“, a declarat deputatul Valeriu Munteanu. 

Printre semnatarii demersului pentru „soluţionarea problemei îmbunătăţirii condiţiilor de trai“ sunt mai mulţi deputaţi care n-ar avea de ce să-şi facă griji locative. Comunistul Artur Reşetnicov locuieşte într-un apartament din Capitală şi o casă în oraşul Codru, Oxana Domenti deţine o casă de 136 de metri pătraţi în Capitală, deputatul Gheorghe Focşa, e proprietarul a două locuinţe cu suprafaţa totală de peste 600 de metri pătraţi, Chiril Lucinschi deţine o casă şi două apartamente în Chişinău, o vilă în Ucraina şi trei terenuri, iar Nicolae Juravschi şi-a declarat un apartament, o casă şi două terenuri.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite