Traian Băsescu: Maia Sandu şi Andrei Năstase nu au curajul să-şi asume unionismul. Îşi mint cetăţenii cu perspectiva europeană

Traian Băsescu: Maia Sandu şi Andrei Năstase nu au curajul să-şi asume unionismul. Îşi mint cetăţenii cu perspectiva europeană

FOTO arhivă

Fostul şef de stat al României Traian Băsescu, care a decis de puţin timp în urmă să se implice activ în politica din Republica Moldova, devenind preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, critică nu doar guvernarea de la Chişinău, dar şi pe unele partide de opoziţie, pe motiv că nu ar avea curajul să-şi „asume unionismul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unui interviu pentru revista Vipmagazin, Traian Băsescu a declarat că este familiarizat cu politica moldovenească.

„Ştiu şi cât de toxici sunt preşedintele Igor Dodon şi Vlad Plahotniuc pentru viitorul ţării şi al cetăţenilor Republicii Moldova. Ştiu şi faptul că domnul Mihai Ghimpu, cândva un politician unionist credibil, azi e doar o epavă politică complet decredibilizată”, a menţionat fostul preşedinte român.

Băsescu nu a ezitat să critice nici partidele de opoziţie extraparlamentare: „Mai ştiu şi faptul că cetăţenii români Maia Sandu şi Andrei Năstase nu au curajul să-şi asume unionismul şi-şi mint cetăţenii cu perspectiva europeană a Republicii Moldova. Or, atât Maia Sandu, dar şi Andrei Năstase, ştiu foarte bine că Uniunea Europeană nu se va mai extinde dincolo de Prut”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările