Toţi membrii Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Democrat părăsesc formaţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi membrii Organizaţiei Teritoriale Cahul a Partidului Democrat, în număr de 33 de persoane, anunţă că părăsesc formaţiunea. Decizia a fost luată după ce, în data de 14 august, Biroul Executiv al formaţiunii a decis excluderea lui Vladimir Andronachi şi Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat.

Într-un comunicat de presă emis, semnatarii îşi exprimăm dezamăgirea şi dezacordul faţă de acţiunile conducerii Partidului Democrat, care au dus la plecarea din partid şi fracţiunea PDM a deputatului Vladimir Andronachi. „În locul chemării la un dialog, a fost inopinat trasă sentinţa: Nu poţi pleca de acolo de unde nu eşti. Şi asta au spus-o acei membri care se simt foarte aproape de partid de la distanţa şi înălţimea fotoliilor sale”, se arată în comunicat.

Solicitat de IPN, prin mail, să ofere un comentariu, serviciul de presă al Partidului Democrat nu a venit deocamdată cu o reacţie.

Democraţii au anunţat ieri, într-un comunicat de presă, că Biroul Executiv al formaţiunii, reunit în şedinţă, a decis excluderea lui Vladimir Andronachi şi Eugeniu Nichiforciuc din partid. „Nu poţi pleca de acolo de unde nu eşti” – a fost comentariul formaţiunii la declaraţiile deputatului Vladimir Andronachi că părăseşte partidul şi fracţiunea parlamentară a democraţilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite