„Toată gaşca Maiei de la Ministerul Educaţiei”. Octavian Ţîcu, despre cum a fost formată lista electorală a Blocului ACUM la parlamentare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Deputatul Octavian Ţîcu, cel care a ajuns în Parlament pe listela electorală a Blocului ACUM în alegerile din 24 februarie, sugerează că nu a existat o comisie autentică de selectare a candidaţilor la funcţia de deputat din partea Blocului ACUM, care să aleagă candidaţii pe principiul meritocraţiei, aşa cum afirmau anterior liderii ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase.

Octavian Ţîcu a declarat, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra de la N4, că cei care au ajuns pe listă au fost din anturajul Maiei Sandu şi al lui Andrei Năstase, iar aşa-numita comisie avea scopul ca să-i înlăture pe cei mai puţin docili faţă de liderii ACUM.

„Spre exemplu, care sunt meritele lui Radu Marian? Sau Perciun, sau Mihai Popşoi, sau Litvinenco, sau cine mai sunt din aceste trompete. Toată gaşca Maiei de la Ministerul Educaţiei sau oamenii apropiaţi nemijlocit de Andrei Năstase”, a declarat Octavian Ţîcu.

Octavian Ţîcu a spus că Iurie Reniţă sau Lilian Carp au fost intenţionat trimişi să candideze doar pe circumscripţii, fără a fi incluşi pe listă, pentru că s-ar fi dorit mai puţin prezenţa lor în Parlament, din cauză că liderii ACUM ar fi conştientizat că nu-i vor putea controla pe cei doi.

„Interesele au fost altele. Aici este adevărul”, a adăugat Ţîcu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite