Stoianoglo: Marina Tauber şi Reghina Apostolova au fost reţinute ilegal. Nu sunt implicate în frauda bancară VIDEO

Stoianoglo: Marina Tauber şi Reghina Apostolova au fost reţinute ilegal. Nu sunt implicate în frauda bancară VIDEO

Marina Tauber şi Reghina Apostolova

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, susţine că ex-deputatele Marina Tauber şi Reghina Apostolova au fost reţinute ilegal, în septembrie 2019, în dosarul fraudelor bancare. Potrivit procurorului, cele două nu au fost implicate în frauda respectivă.

„Dosarele împotriva lor au fost pornite ilegal şi ilegal au fost puse sub învinuire. Ele nu sunt beneficiare, s-au pomenit în timpul nepotrivit la locul nepotrivit. Cu regret, multe lucruri se făceau pentru PR. Nu exclud că atunci s-au făcut multe lucruri sub influenţa politicului”, a declarat Alexandru Stoianoglo la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că deputatele Marina Tauber şi Reghina Apostolova, cărora Parlamentul le-a ridicat imunitatea pe 16 septembrie 2019, au fost reţinute în aceeaşi zi. Procuratura Generală, condusă la acea vreme de Dumitru Robu, a comunicat că reţinerea vine ca urmare a „încercării acestora de eschivare de la acţiunile de urmărire penală”. Cele două au fost atunci cercetate pentru complicitate la frauda bancară. 

Ulterior, odată cu preluarea şefiei Procuraturii de către Alexandru Stoianoglo, procurorii au retras învinuirile împotriva lui Tauber şi Apostolova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările