Stela Jemna a fost numită şefă de cabinet al prim-ministrului Natalia Gavriliţa

Stela Jemna a fost numită şefă de cabinet al prim-ministrului Natalia Gavriliţa

Stela Jemna a fost numită în funcţia de şefă de cabinet al prim-ministrului Natalia Gavriliţa. Numirea a avut loc după ce fostul şef, Adrian Băluţel, a decis să îşi păstreze mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stela Jemna a fost manager de programe, cu o experienţă în coordonarea proiectelor cu finanţare externă şi a programelor de dezvoltare a politicilor publice şi proiectelor sociale. Are masterat în domeniul managementului administraţiei publice la Universitatea Georgia State University din Atlanta, Georgia, SUA şi studii de licenţă în economie, obţinute la facultatea finanţe a Academiei de Studii Economice din Moldova.
 
Noul şef al cabinetului prim-ministrului este şi absolvent al programelor Fulbright, Edmund S. Muskie, Programul Edward R. Murrow pentru jurnalişti şi al Institutului ASPEN România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările