Sora unui lider PLDM a fost invitată să facă campanie electorală pentru miliardarul italian Silvio Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldoveanca Ana Damian, o tânără de 34 de ani, care a câştigat titlul de "cea mai bună vânzătoare de aspiratoare" din Italia a fost invitată de liderul partidului Forza Italia pentru ai promova candidatura la alegerile în Parlamentul European

Zilele trecute, Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, afirma că Ana Damian este o persoană de care formaţiunea pe care o conduce ar avea nevoie, sugerând chiar o posibilă includere a tinerei pe lista pentru alegerile europarlamentare.

La Stampa anunţă însă că Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, ar fi declarat că logodnica sa ar fi geloasă şi în consecinţă a renunţat la serviciile moldovencei.

"Este o femeie prea frumoasă, dar nu pot lua legătura cu ea, prietena mea nu ar accepta", a spus politicianul italian.

"Îmi place Forza Italia şi preşedintele Berlusconi", le-a declarat ziariştilor Ana Damian, care locuieşte în Parma cu soţul ei şi cele două fiice. "Şi apoi şi fratele meu face politică în Republica Moldova, este membru al Partidului Liberal Democrat", a adăugat frumoasa moldoveancă.

Aceasta a precizat că nu poate candida la europarlamentare pentru că nu are cetăţenie italiană. "De fapt, Berlusconi s-a gândit la un alt rol în partid pentru mine: să fac campanie prin ţară pentru a convinge alegătorii să voteze Forza Italia. Aşa cum am făcut cu vânzările de aspiratoare", a declarat Ana Damian.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite