Sociliaştii solicită acţiuni de deblocare a situaţiei financiare din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO socialistii.md
FOTO socialistii.md

Consilierul municipal socialist Gaik Vartanean a cerut conducerii Primăriei Chişinău să iasă cu explicaţii în faţa angajaţilor municipalităţii şi ai instituţiilor de învăţământ în legătură cu întârzierea salariilor pentru unele categorii de angajaţi, transmite IPN.

În cadrul unei şedinţe CMC, convocate de socialişti miercuri, 7 iunie, şi la care s-au prezentat doar consilierii acestei fracţiuni, Gaik Vartanean a acuzat în particular liberalii din CMC că nu ar fi interesaţi de soarta sutelor de angajaţi rămaşi fără salarii.

„Locuitorii capitalei nu au ales un asemenea Consiliul Municipal, dar unul care să lucreze în primul rând în interesul acestora. Posibil unii colegi din CMC duc tratative în legătură cu funcţiile de viceprimari, consilieri etc, dar situaţia de deblocare a activităţii Consiliului municipal trebuie să fie discutată în cadrul Consiliului”, a menţionat Gaik Vartanean, declarând că a venit timpul ca şi Consiliul Municipal să fie reales.

Preşedintele fracţiunii PCRM din CMC, Ion Ceban, i-a acuzat pe aleşii locali liberali că se prezintă la mitingurile organizate de PL pentru susţinerea primarului Dorin Chirtoacă, însă nu vin la serviciu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite