Socialistul Igor Dodon ameninţă că nu va permite investirea unui guvern nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSRM luptă pentru alegeri anticipate. FOTO Alexandru Tarlev
PSRM luptă pentru alegeri anticipate. FOTO Alexandru Tarlev

Partidul socialiştilor se va opune învestirii unui nou guvern în cazul, dacă va fi demis Guvernul Streleţ. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

„Noi vom face tot posibilul ca să nu fie învestit un nou guvern. Dacă, totuşi, vor reuşi s-o facă, noi vom face tot posibilul ca şi acest guvern să fie demis”, a precizat Dodon.

Liderul socialist a declarat că demisia Guvernului Streleţ nu reprezintă scopul final pe care şi l-a propus PSRM. „Partidul Socialiştilor luptă pentru alegeri anticipate. Scopul nostru este să ajungem în acest punct. În perioada de până la anticipate putem avea şi un guvern provizoriu. În aceste condiţii se fură mai puţin”, a explicat Dodon.

Deşi a votat pentru trecerea Centrului Naţional Anticorupţie în subordinea Parlamentului, Igor Dodon optează în continuare pentru demisia directorului instituţiei. „Atâta timp cât CNA s-a aflat în subordinea Guvernului, a avut mâinile legate. Cele mai mari dosare de corupţie sunt în Guvern. Dar Chetraru trebuie demis şi vom lupta pentru aceasta”, a spus socialistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite