Socialiştii au protestat în faţa Parlamentului R. Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSRM, Vlad Bătrînceaa. FOTO arhivă
Deputatul PSRM, Vlad Bătrînceaa. FOTO arhivă

Membrii şi simpatizanţii Partidului Socialiştilor au protestat astăzi în faţa Parlamentului, unde are loc şedinţa în plen. Aceştia s-au declarat nemulţumiţi de scumpirile şi ilegalităţile care se produc în ţară, cerând echitate socială, stoparea majorărilor de preţuri şi creşterea salariilor şi a pensiilor, transmite IPN.

Deputatul Vasile Bolea a declarat că Partidul şi Acţiune şi Solidaritate şi Maia Sandu au ajuns la guvernare prin minciuni.

„Au spus că patru lei pentru gaz este foarte scump, dar azi avem peste 18 lei pentru un metru cub de gaz. Această guvernare i-a amăgit practic pe toţi cetăţenii din Republica Moldova, inclusiv pe cei de peste hotare, cărora le-au promis că vor putea să revină acasă, că nu vor achita impozit. Dar şi pe ei i-au minţit. Jos tarife liberale!”, a declarat deputatul Vasile Bolea.

Consilierul municipal Victor Poleacov a acuzat guvernarea că a adus doar scumpiri, iar cetăţenii azi sunt plini de datorii. „Ne-am strâns aici nu de vremuri bune, ci pentru că fiecare pas făcut de această guvernare duce ţara în prăpastie. Viaţa noastră zilnic devine insuportabilă. Limita de existenţă a venit o dată cu această majoritate parlamentară. Această guvernare ne-a adus doar scumpiri la gaz, carburanţi, toate preţurile cresc pe zi ce trece. Jos genocidul!”, a declarat Poleacov.

„Oameni buni, oare asta este schimbarea pe care ne-am dorit-o? Vremurile bune au venit doar pentru PAS, care îşi aduc rudele în funcţii”, a menţionat consiliera Silvia Grigorieva în timpul protestului. „Noi ne ducem cu mare nădejde de fiecare dată şi aruncăm buletinul în urnă, sperând să avem o viaţă mai bună. De data aceasta au câştigat cei care au vrut schimbarea, dar ei au uitat să ne spună ce fel de schimbare. Aceasta este schimbarea pe care ne-am dorit-o? Este o schimbare spre binele lor! Ei îşi fac zilele de naştere în SUA, şi-au angajat verişoarele la muncă, îşi aduc în funcţii copiii care au învăţat pe banii noştri peste hotare, dar tot rău au învăţat”, a declarat Silvia Grigorieva.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite