Socialiştii îi numesc „Trădători de neam şi ţară” pe cei care au votat declaraţiile de unire cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socialiştii moldoveni continuă atacurile la adresa unioniştilor din Republica Moldova. Mai nou, aceştia ar fi început să distribuie pliante prin sate, care reprezintă copiile declaraţiilor simbolice de unire semnate de mai multe primării din ţară, pe care este scris: „Trădători de neam şi ţară”.

„Agitatorii lui Dodon distribuie prin porţile oamenilor obişnuitele materiale promoţionale ale Partidului Socialiştilor, unde mai nou anexează şi scrisori denigratoare la adresa celor care au votat simbolica Unire cu România”, a declarat vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook, adăugând şi o fotografie cu pliantul respectiv.

Până în acest moment, 40 de sate din Republica Moldova au semnat declaraţii simbolice de unire cu România. În plus, declaraţia a mai fost semnată de către conslierii Consiliului oraşănesc din Cimişlia şi cei din Consiliul raionul Străşeni.

După ce mai multe primării din Republica Moldova au semnat declaraţii simbolice de unire cu România, socialiştii au început în paralel colectarea de declaraţii privind condamnarea unionismului. Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea comunicat recent că deja 217 primării din ţară au semnat contra unirii cu România.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite