Socialiştii nu vor veni în Parlament la audierea raportului premierului Filip: „Este un show regizat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zinaida Greceanii privesc.eu

Socialiştii au anunţat că nu vor participa la şedinţa Parlamentului de vineri, 14 decembrie, unde premierul Pavel Filip urma să prezinte raportul de activitate al Guvernului, pe motiv că raportul prim-ministrului are un volum de 126 de pagini, iar fracţiunea PSRM l-ar fi primit abia în dimineaţa aceleiaşi zile.

„Ceea ce este astăzi nu este decât un fars prezentat de către guvernare”, a declarat lidera PSRM, Zinaida Greceanîi.

Secretarul executiv al Socialiştilor, Vlad Bătrîncea, la fel a vorbit despre „un show regizat” în ceea ce priveşte prezentarea raportului Guvernului.

„În 2018, noi am iniţiat mai multe audieri ale Guvernului, pe mai multe subiecte de ordin economic şi social ca să discutăm situaţia din R. Moldova şi acele probleme care sunt. De fiecare dată, domnul Filip nu venea în Parlament. Atunci, când noi având un Parlament în exerciţiu şi când mandatul Parlamentului a expirat, dânşii au binevoit să se prezinte şi să raporteze nu ştiu cui. Considerăm că deja e prea târziu şi domnul Filip şi Cabinetul de miniştri nu au ce căuta în Parlament, de aceea că intrăm deja în campanie electorală”, a afirmat Bătrîncea.

Socialistul a menţionat că „acest Guvern s-a ocupat doar cu plagiat”, specificând că mai multe proiecte de lege ale socialiştilor erau respinse, iar apoi Guvernul ar fi venit cu acestea în Parlament şi le prezanta ca fiind ale sale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite