Socialiştii neagă că Dodon face campanie electorală în favoarea lor, după ce liberalii au cerut excluderea din alegeri a PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor respinge acuzaţiile preşedintelui PL, Dorin Chirtoacă, că Igor Dodon face campanie electorală în favoarea PSRM. Ion Ceban a dat de înţeles că atacurile liberalului sunt dirijate de PDM şi că ex-primarul ar trebui să stea la închisoare pentru dosarele penale în care este vizat.

Ion Ceban a spus că „Dorin Chirtoacă nu este un indicator şi nu face referire „la lucruri care au relevanţă, pentru că preşedintele nu este actor în procesul electoral”.

„Dumnealui este persoană distinctă, este preşedinte, nu este membru de partid, nu cheamă într-o formulă sau alta să fie votat partidul, iar ceea ce se întâmplă la momentul de faţă, ce vreţi să facă dânsul? Da, are întâlniri şi în Vest, şi în Est”, a declarat Ion Ceban într-o conferinţă de presă.

Cât priveşte vizita lui Dodon la Moscova, despre care Chirtoacă a afirmat că s-a făcut transfer de imagine pentru PSRM, Ceban a declarat că nu acea vizită nu a fost altceva decât o încercare de a soluţiona problemele cetăţenilor.

Preşedintele PL, Dorin Chirtoacă, a anunţat că va depune o sesizare la Comisia Electorală Centrală prin care va cere ca Partidul Socialiştilor să fie exclus din cursa electorală pentru parlamentarele din 24 februarie, pentru că ar fi încălcat legislaţia electorală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite