Socialiştii, indignaţi că Partidul Şor, Partidul Nostru şi Comuniştii s-au lansat în alegeri: Scopul lor este să nu ne permită să câştigăm alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Bătrîncea

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Bătrîncea, susţine că Partidul Comuniştilor, Partidul Şor şi Partidul Nostru au fost lansaţi în cursa electorală pentru a nu permite Socialiştilor să obţină o majoritate parlamentară în alegerile din 24 februarie.

Vlad Bătrîncea a declarat, într-o conferinţă de presă, că înţelege aceste acţiuni, pentru că partidele de dreapta nu au cum altfel să se menţină la guvernare fără „manipulare, minciună, tehnologii”.

„Într-o luptă sinceră, ei niciodată nu-i vor învinge pe Socialişti”, a afirmat Bătrîncea.

El consideră că partidele respective au fost lansate în campanie la comanda liderului PDM, Vlad Plahotniuc, iar candidaţii acestor formaţiuni ar avea scopul să ia pe circumscripţii uninominale câte 2-3%, în aşa fel ca să nu permită candidaţilor socialişti să câştige.

„Înţelegem că Partidul Şor, Partidul Comuniştilor şi partidul lui Usatîi nu au ca obiectiv să învingă în vreo circumscripţie. În circumscripţii ei vor favoriza candidaţii sprijiniţi de Vlad Plahotniuc sau pe cei ai PLDM-2, Blocul ACUM”, a mai spus Bătrîncea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite