Social-Democratul Victor Şelin a intrat cu îmbrânceli în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputații comuniști s-au luat la bătaie cu Serviciul Pază de Stat
Deputații comuniști s-au luat la bătaie cu Serviciul Pază de Stat

Politicianul a fost ajutat de deputaţii comunişti să ajungă în sala de şedinţe, chiar dacă angajaţii Serviciului Pază de Stat i-au interzis accesul de la intrare. 

Susținătorii lui Șelin - Iurie Munteanu, Alexandr Petcov, Grigore Petrenco, au pornit un scandal de proporții. Aceștiu au strigat, s-au îmbrâncit și s-au luat la bătaie cu Serviciul de Pază. Într-un final scandalagii au putut intra în sala de ședințe pe una din ușile lăsate nesupravegheate. Iurie Muntean l-a condus pe Șelin lângă comuniști și i-a găsit un loc chiar lângă ei. "Prezenţa acestui individ în sală nu poate fi tolerată. Dacă vom continua așa, apoi ne trezim că Muntean şi cine au fost împreună îi vor aduce în sală pe Karamalac, Micu, Bulgaru. Este ruşine să fii preşedinte de partid care ajunge în Parlament pe căi ilegale, ca un struţ bagi capul în nisip, a ținut să replice Președintele PL, Mihai Ghimpu. "Îi facem publicitate unui individ care nu merită", a conchis Marian Lupu.

Acum două săptămâni, preşedintele Legislativului, Marian Lupu, i-a interzis acestuia să mai calce în Palatul Republicii, unde se ţin şedinţele Legislativului, şi, mai ales, să facă declaraţii de la tribuna din holul cădirii. Atunci, Şelin împreună cu Voronin care au anunţat că fac front comun împotriva alianţei de guvernare şi că vor organiza proteste comune, dacă aceasta nu va da curs iniţiativei lor de a organiza un referendum la care să se pună la vot aderarea la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

Vezi aici video de la Prime TV

Social-democratul Victor Şelin nu va mai putea intra în sediul provizoriu al Parlamentului

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite