Slusari, despre Guvernul Chicu: „Este Guvernul lui Dodon, negociat în condiţii obscure cu Plahotniuc”

Slusari, despre Guvernul Chicu: „Este Guvernul lui Dodon, negociat în condiţii obscure cu Plahotniuc”

Vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari, a criticat învestirea în funcţie a Guvernului condus de premierul Ion Chicu joi, 14 noiembrie, afirmând că este un Guvern al preşedintelui Igor Dodon, care ar fi fost negociat cu Vlad Plahotniuc.

„Într-adevăr este un Guvern minoritar. El aparţine la câţtiva oameni. Nu este Guvernul PSRM şi nici măcar al PDM. Este Guvernul lui Dodon, negociat în condiţii obscure cu Vlad Plahotniuc şi condiţiile acestor negocieri le vom afla în scurt timp. Urmăriţi acţiunile Procuraturii”, a declarat Alexandru Slusari de la tribuna Parlamentului.

În opinia sa, Guvernul Chicu nu va rezista mai mult de un an.

Parlamentul Republicii Moldova, cu votul deputaţilor PSRM şi PDM, a oferit vot de încredere Guvernului condus de Ion Chicu. Noul premier, dar şi o parte din miniştri sunt persoane apropiate de Igor Dodon şi Partidul Socialiştilor. În aceste condiţii a fost pus capăt alianţei PSRM-ACUM, iar Guvernul Chicu este considerat a fi „minoritar”, pe motiv că nu are sprijinul unei alianţe de guvernare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: