Silvia Radu se laudă că a dat afară din Primărie un membru PD: Pentru mine nu contează partidul

Silvia Radu se laudă că a dat afară din Primărie un membru PD: Pentru mine nu contează partidul

FOTO chisinau.md

Primarul interimar al Chişinăului, Silvia Radu, acuzată tot mai des de partidele de opoziţie că ar fi afiliată Partidului Democrat, a anunţat miercuri, 21 februarie, că un democrat a fost eliberat din funcţie de la Primărie.

„Pentru mine nu contează partidul din care fac parte angajaţii primăriei şi serviciilor subordonate. Mă interesează doar profesionalismul lor. Cei buni rămân. Ceilalţi pleacă”, a declarat Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Democratul eliberat din funcţie, potrivit Siviei Radu, este şeful Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferie Haruţa.

Într-un comunicat de presă al Primăriei se menţionează că „directorul ÎM Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferii Haruţa, a depus cerere de demisie din funcţie”.

Deşi se laudă că a dat afară un democrat, se pare că acesta va fi înlocuit tot de un simpatizant PD.

Silvia Radu a semnat o dispoziţie, miercuri, prin care în numeşte în funcţia de şef de direcţie în cadrul MAI pe Vladimir Maiduc.

Potrivit agora.md, Maiduc a fost cel care a oferit PD-ului cei mai mulţi bani în 2016, tocmai 500.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: