Silvia Radu aşteaptă un plan de fluidizare a traficului rutier din Capitală sau demisii

Silvia Radu aşteaptă un plan de fluidizare a traficului rutier din Capitală sau demisii

FOTO CIJM

Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie va prezenta până vineri, 17 noiembrie, un plan de fluidizare a traficului în Chişinău, la solicitarea primarului interimar Silvia Radu. În caz contrar, sunt aşteptate demisii, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Să ieşiţi împreună cu colegii şi să discutaţi cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne sau cu cine consideraţi de cuviinţă, iar vineri să-mi prezentaţi un plan foarte concret şi aplicabil imediat pentru fluidizarea traficului. Dar să nu veniţi cu poveşti că nu avem bani la Primărie, că nu avem posibilitatea de a rezolva problemele şi că avem foarte multe probleme birocratice. Dacă credeţi că nu reuşiţi, nu vedeţi soluţii, vă rog să lăsaţi pe alţii să o facă şi vă aştept cu demisia”, a spus Silvia Radu la şedinţa operativă de la Primărie.

Primara a cerut şi o statistică a consumului de material antiderapant. Aceasta în contextul în care şeful adjunct al Direcţiei, Vitalie Butucel, a spus că pentru sezonul rece sunt disponibili 1.000 de metri cubi de nisip şi sare, iar la 1 decembrie urmează să mai fie procurate cinci tone de material antiderapant.

„Vreau foarte mult să nu mai vadă cetăţenii la televizor situaţii când autorităţile sunt luate prin surprindere de iarnă. Vineri vom avea şedinţa ordinară a consiliului pentru situaţii excepţionale pentru sezonul rece şi vă rog să pregătiţi un plan concret la acest capitol”, a cerut Silvia Radu.

citeste totul despre: