Sfatul lui Vlad Filat pentru Iurie Leancă: „Să nu repetaţi greşeala pe care am făcut-o eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat i-a urat succes lui Iurie Leancă
Vlad Filat i-a urat succes lui Iurie Leancă

Prim-ministrul în exerciţiu a prezidat o şedinţă de rămas-bun cu membrii Guvernului. Vlad Filat a mulţumit Cabinetului de miniştri pentru colaborarea din ultimii 3 ani şi 7 luni, meţionând că a fost o perioadă deloc uşoară, dar în care au fost realizate multe proiecte în comun.

Vlad Filat l-a prezentat pe noul prim-ministru interimar, Iurie Leancă, spunându-i că îi va sta la dispoziţie în orice moment. El a venit şi cu un sfat către Iurie Leancă.

„Să nu faceţi greşeala pe care am făcut-o eu. Acum nu mai sunteţi încătuşat de angajamentele AIE, partajări şi altele. În momentul în care cineva nu-şi va face meseria şi îşi va permite anumite lucruri, chiar în raport cu prim-ministrul, să nu întârziaţi să faceţi demersuri pentru eliberarea lui din funcţie”, i-a recomandat Vlad Filat.

„Până la învestirea unui alt Guvern, va fi un Guvern pe care nu doar îl voi sprijini sentimental, dar care va ocupa un loc aparte în inima mea. De aceia, dle Leancă vă stau la dispoziţie în orice moment. Vă doresc tuturor succes!“, a spus la final Vlad Filat.

La rândul său, Iurie Leancă i-a mulţumit în numele tuturor colegilor din Guvern. „Mulţi dintre cei prezenţi şi-au început activitatea la  25 septembrie 2009, odată cu noi. Cu toate diferenţele politice, am reuşit să fim o echipă care a fost puternică, în mod special prin prim-ministrul său. Vă spun un mare mulţumesc şi sper că este o plecare temporară“, a menţionat el.

Şi başcanul Găgăuziei i-a mulţumit lui Vlad Filat pentru toate proiectele pe care au reuşit să le implementeze împreună. „Mi-a fost uşor să lucrez cu dvs., am realizat multe proiecte. Vă mulţumesc că aţi fost răbdător cu mine, eu fiind o fire mai impulsivă, ca cei din sud“, a spus Mihail Formuzal.

Iurie Leancă preia interimatul de joi, 25 aprilie.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite