Sergiu Tofilat: Ne pregătim pentru alegerile locale din 2019

Sergiu Tofilat: Ne pregătim
pentru alegerile locale din 2019

FOTO agora.md

Aspirant la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Sergiu Tofilat, care nu a fost înregistrat pentru că nu a reuşit să adune cele 10.000 de semnături în susţinerea sa, spune că se pregăteşte pentru alegerile locale generale din 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asta, inclusiv pentru că atunci se va alege nu doar primarul pentru un mandat deplin, dar şi Consiliul Municipal Chişinău. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Sfatul Ţării” de la postul de televiziune 10 TV, transmite IPN.
 
Sergiu Tofilat spune că şi-a anunţat intenţia de a participa la alegerile locale de anul curent pentru ca să se facă maicunoscut şi, inclusiv, să se pregătească de scrutinul de anul viitor. Totodată, un alt motiv al intenţiei a fost de a consolida acea parte a electoratului care nu doreşte să susţină un candidat partinic. „Nu am avut timp de pregătire, am analizat situaţia, am văzut că nu colectăm semnături şi am considerat că nu este timpul să mergem acum în această campanie electorală, dar să ne pregătim liniştit pentru alegerile ordinare din 2019”, a afirmat activistul civic.
 
Sergiu Tofilat a menţionat că nu va susţine în acest scrutin un alt candidat. Îndemnul lui pentru electorat este să nu voteze candidaţii şantajaţi de liderul democraţilor, Vladimir Plahotniuc.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările