Sergiu Mocanu îndeamnă cetăţenii să boicoteze alegerile prezidenţiale: „Noi chemăm lumea să voteze împotriva întregii clase politice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu privesc.eu

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a îndemnat cetăţenii să nu participe în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. În opinia lui, o participare pasivă la vot ar putea duce la ruinarea clasei politice actuale din Republica Moldova şi apariţia unei noi clase politice noi pe segmentul de dreapta, care actualmente ar fi ocupat în mare parte de partidul Maiei Sandu.

„Dacă lumea nu va ieşi la vot să voteze cu Igor Dodon, cu Maia Sandu şi cu toate celelalte animăluţe din această menajerie politică din R. Moldova, va fi o schimbare de paradigmă, în sensul că va fi un vot de blam pentru această clasă politică. Noi chemăm lumea să voteze împotriva întregii clase politice. Da, riscul este că va trece încă o dată Dodon, dar în schimb vor fi energii create prin acest vot ca şi poziţie socială cu care să putem lupta eficient împotriva lui Dodon, nu s-o lăsăm pe Maia care ca şi cum va lupta cu Dodon. Pentru că dumneavoastră, dacă mergeţi la vot, tot Dodon va trece, dar o s-o menţineţi cu reiting pe Maia Sandu şi pe dreapta nu va mai putea apărea nimeni acolo”, a declarat Sergiu Mocanu în emisiunea sa de pe Youtube.

Pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înregistraţi opt candidaţi: Renato Usatîi - Partidul Politic Partidul Nostru, Andrei Năstase - Platforma Demnitate şi Adevăr, Tudor Deliu - Partidului Liberal Democrat, Igor Dodon - candidat independent (de facto candidatul PSRM), Violeta Ivanov - Partidul Politic Şor, Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, Dorin Chirtoacă - Blocul Electoral UNIREA şi Octavian Ţîcu - Partidul Unităţii Naţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite