Sergiu Mocanu o critică pe Maia Sandu pentru vizitele frecvente în afara ţării: „Aţi văzut ca Zelenski să plece undeva de la Kiev?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Maia Sandu
Preşedintele Maia Sandu

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Maia Sandu. Politicianul este indignat că Maia Sandu pleacă prea des în vizite în străinătate, în contextul în care la frontera Republicii Moldova se desfăşoară un război, iar preţurile au luat-o razna.

„Ce caută Maia Sandu acum prin Europa? Aţi văzut ca Zelenski să plece undeva de la Kiev pe timp de război? Păi, aici trebuia să fie o mobilizare aşa cum este la Kiev, dacă ai stare excepţională, dacă preţurile au luat-o razna, dacă populaţia ajunge la sapă de lemn. Ce cauţi tu acum prin Grecia, prin Lituania? Aceste călătorii ale ei nu pot avea vreun impact pentru noi”, a declarat Sergiu Mocanu în emisiunea sa de pe YouTube. 

Totuşi, Mocanu a găsit o explicaţie la vizitele Maiei Sandu peste hotare.

„Eu ştiu de ce ea a plecat, ea nu are ce face aici. Ea îşi caută onoruri acum, medalii, ea îşi pregăteşte un loc undeva de funcţionar european. Grija ei este să nu-şi piardă nimic din imaginea ei în afară. Nimic altceva. Pentru că altfel nu poţi explica acest comportament. Chiar dacă nu suntem pe câmpul de luptă, chiar dacă spre R. Moldova nu vin rachete, noi suntem o ţară în preajma unui război, suntem pe a doua linie pe front. Ea circulă într-o veselie prin lume, iar nemernicii ei stârnesc tot felul de sărbători de pace prin republică”, a mai spus liderul Antimafie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite