Sergiu Mocanu: Alegeri prezidenţiale nu vor fi, fiindcă nu le vrea Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie (MPA) a declarat că există foarte multe semne care demonstrează că alegeri prezidenţiale nu vor fi. El consideră că, prin anunţarea organizării alegerilor prezidenţiale, Plahotniuc doar ar fi încercat să reducă spiritul protestatar din societate.

Liderul MPA e de părere că SUA l-au primit în vizită pe Vlad Plahotniuc, deoarece au nevoie ca în Republica Moldova să nu se întâmple nimic, din punct de vedere a securităţii regionale, atât timp cât ei au de rezolvat alte probleme. 

Mocanu susţine că Vlad Plahotniuc la ora actuală a reuşit totul, să potolească protestele, să-l bage pe Filat la puşcărie, iar pe preşedinteţe ţării, Nicolae Timofti, să-l facă docil lui.

„Agenda publică la ora actuală o face Plahotniuc şi televiziunile lui”, a subliniat politicianul.

Sergiu Mocanu afirmă că Maia Sandu nu este susţinută de americani, şi că ea ar fi un produs local. Concluzia sa reisă din modul în care s-a desfăşurat Congresul Partidului Acţiune şi Solidaritate, care ar fi fost sub aşteptări.
 

Preşedintele MPA a făcut aceste afirmaţii în cadrul emisiuniii sale de pe Youtube „În direct cu Sergiu Mocanu”.

Amintim că Parlamentul Republicii Moldova a anunţat data alegerilor prezidenţiale. Acestea ar urma să aibă loc la 30 octombrie, 2016. Conform ultimelor sondaje realizate de Barometrul Opiniei Publice, în topul preferinţelor cetăţenilor se află liderul socialiştilor Igor Dodon, urmat de Maia Sandu şi Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite