Sergiu Mocanu: Îl vreau sănătos pe Igor Dodon, alături de stăpânul lui, Vlad Plahotniuc, pe banca acuzaţilor

Sergiu Mocanu: Îl vreau sănătos pe Igor Dodon, alături de stăpânul lui, Vlad Plahotniuc, pe banca acuzaţilor

FOTO colaj Adevărul

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, afirmă că îşi doreşte ca Igor Dodon să nu aibă de suferit de pe urma accidentului rutier în care a fost implicat preşedintele ţării duminică, 9 septembrie, la Străşeni, pentru că ar vrea să-l vadă pe şeful statului „alături de stăpânul lui, Vlad Plahotniuc, pe banca acuzaţilor”.

„Sunt întrebat insistent, ce părere am despre accidentul „prezidenţial”. Răspuns: Eu am păreri proaste doar despre Dodon, nu şi despre ce i se întâmplă accidental. Eu îl vreau sănătos, alături de stăpânul lui, Plahotniuc, pe banca acuzaţilor”, a scris Sergiu Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. 

După ce Igor Dodon a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban  a venit cu detalii noi pe acest subiect, subliniind că, de fapt, preşedintele a suferit traumatisme la coloana vertebrală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: