Sergiu Litvinenco: Vlad Filat a contribuit semnificativ la oligarhizarea Republicii Moldova de către Vlad Plahotniuc

Sergiu Litvinenco: Vlad Filat a contribuit semnificativ la oligarhizarea Republicii Moldova de către Vlad Plahotniuc

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a adus mai multe critici la adresa fostului premier Vlad Filat, eliberat recent din detenţie înainte de termen. Parlamentarul susţine că „Vlad Filat a dezamăgit foarte mult Republica Moldova”.

„În locul aducerii republicii Moldova în UE, domnul Filat a contribuit semnificativ la oligarhizarea şi la preluarea Republicii Moldova de către Plahotniuc. În loc să vorbească, acum mai bine şi-ar turna cenuşă în cap, ar reconsidera tot ce a făcut şi ce nu a făcut şi ar face ceva pentru Republica Moldova, pentru binele cetăţenilor”, a declarat Sergiu Litvinenco într-o conferinţă de presă.

El susţine că „Guvernul Maia Sandu nu a avut nicio contribuţie în eliberarea lui Vlad Filat”. 

„Dacă observaţi, toată această avalanşă de critici vine din partea oamenilor lui Dodon. De aici, eu deduc că domnul Dodon este cel care a tras sforile cel mai probabil în cazul domnului Filat. Mai ales ţinând cont de faptul că decizia de eliberare a fost făcută de celebra Judecătorie Ciocana”, a afirmat Litvinenco.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: