Sergiu Litvinenco, răspuns la iniţiativa PPDA: PAS va sprijini la prezidenţiale candidatul cu cele mai mari şanse de a-l învinge pe Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a dat de înţeles că formaţiunea condusă de Maia Sandu nu va sprijini un candidat comun apolitic la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, aşa precum a propus PPDA, condus de Andrei Năstase. Litvinenco sugerează că PAS o va sprijini pe Maia Sandu, subliniind că formaţiunea pledează pentru un candidat „integru şi luptător cu corupţia”.

„Scopul nostru major acum este debarcarea de la puterea a lui Igor Dodon. Pentru că el este cel ce vrea să captureze instituţiile statului după modelul lui Plahotniuc. La alegerile prezidenţiale, PAS va sprijini un candidat integru, luptător cu corupţia şi creditat cu cele mai mari şanse de cetăţenii ţării pentru a-l învinge pe Dodon”, a scris Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), condus de Andrei Năstase, îndeamnă toate forţele politice democratice să se aşeze la masa de negocieri în vederea identificării unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, dar care ar urma să nu fie afiliat politic. PPDA consideră că doar în aşa fel poate fi învins candidatul socialiştilor, actualul preşedinte Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite