Sergiu Burduja, numit director interimar la Serviciul Vamal din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO customs.gov.md
FOTO customs.gov.md

La Serviciul Vamal a fost numit un director interimar. Este vorba despre Sergiu Burduja, care a deţinut funcţia de consilier al ministrului finanţelor şi şef al Direcţiei control financiar şi audit din cadrul aceluiaşi minister. Noua conducere a Vămii a fost prezentată colectivului de către vicepremierul Serghei Puşcuţa, ministru al finanţelor, transmite IPN.

În cadrul şedinţei, viceprim-ministrul a formulat aşteptările Guvernului de la noul conducător. „Vă rog să concentraţi toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase şi oneste”, a declarat Serghei Puşcuţa, citat într-un comunicat de presă al Ministerului Finanţelor.

Vicepremierul a menţionat importanţa eficienţei şi corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public şi l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul Vamal să-şi menţină indicatorii şi chiar să-i crească acolo unde este loc.

Sergiu Burduja a mai activat în funcţii de conducere în cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate şi Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei.

Concursul pentru funcţia de director al Serviciului Vamal a fost anunţat în septembrie, fiind depuse în jur de 20 de dosare. Funcţia a rămas vacantă, după ce niciunul dintre candidaţi nu a promovat concursul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite