Ruslan Codreanu: Cu cât mai mult se tărăgănează venirea lui Andrei Năstase la Primărie, cu atât mai mult are de suferit oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, susţine că Chişinăul are de suferit din cauză că mandatul primarului ales, Andrei Năstase, încă nu a fost validat. Potrivit lui, noul primar trebuia să fie la Primărie în a treia zi de la data alegerilor.

„De lucru este atât de mult, încât eu am nevoie de ajutor, dânsul are nevoie de ajutor. Fiecare zi de tărăgănare a procesului respectiv, afectează tot oraşul”, a declarat Ruslan Codreanu luni, 18 iunie, după şedinţa CMC.

Primarul interimar a spus că a stat departe de speculaţii politice în această perioadă, subliniind că presupune că în spatele tergiversării validării mandatului primarului ales ar sta „anumite jocuri”, pe care el a refuzat să le comenteze.

„Eu de două săptămâni tot aştept ca dumnealui să vină la lucru şi să înceapă să lucreze”, a afirmat Codreanu.

Potrivit lui, Năstase ar trebui să-şi înceapă activitatea în Primărie „cu consolidarea aparatului Primăriei, cu oameni în resurse umane, cu oameni în achiziţii, oameni în direcţia juridică, oameni economişti, pentru că ei sunt baza activităţii, motorul”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite