Ruslan Codreanu: Alianţa PSRM-ACUM a permis să candideze în alegerile din Chişinău doar celor care nu prezintă un pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Ex-primarul interimar al Chişinăului Ruslan Codreanu a declarat că alegerile locale pentru şefia Capitalei sunt mimate, deoarece cei doi candidaţi ai actualei guvernări, Ion Ceban şi Andrei Năstase, ar avea aranjamente prin care au împărţit deja între ei Chişnăul pe sfere de influenţă.

„Asistăm la nişte alegeri mimate. Se vede cu ochiul liber că oamenii au făcut un ”blat”. Au împărţit pe sfere de influenţă Chişinăul. Pretorii şi vicepretorii puşi de PSRM-ACUM în loc să se preocupe 24/24 de problemele cetăţenilor, distribuie pliante prin oraş", s-a afirmat Ruslan Codreanu într-o conferinţă de presă. 


Potrivit lui, Andrei Năstase şi Ion Ceban sunt departe de tot ce înseamnă oraş şi problemele cetăţenilor, menţionând că toţi vin cu promisiuni, slogane şi lozinci populiste.

„Unul vorbeşte de lupta de vrăjitoare şi cum va aduce fonduri europene, dar fără un plan clar de acţiuni. Altul, iese în conferinţe zilnice şi taie panglici la proiectele din 2019, iniţiate şi administrate de mine şi echipa din Primărie”, a mai spus Codreanu.

Amintim că Ruslan Codreanu nu a fost înregistrat de CEC în campania electorală, pe motiv că nu ar fi stâns numărul necesar de semnături. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite