„Ruşine, dragă Ana Munteanu”. Câştigătoarea de la Vocea României, criticată de Constantin Codreanu pentru că a acceptat un premiu de la Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Deputatul român Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a şaptea câştigătoare a concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, pentru faptul că a acceptat Diploma de onoare oferită de către preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

„Acum 2 săptămâni mă/ne bucuram de victoria Anei Munteanu din Hânceşti, R. Moldova, la Vocea României. Acea victorie i-a adus 100.000 de euro. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Preşedintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit”, a declarat Constantin Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit parlamentarului român, de la Igor Dodon „aşteptări nu cred că e cazul să avem după participarea la inaugurarea unei grădiniţe reabilitate din banii oferiţi de Guvernul României, deci, de cetăţenii români. Stat pe care îl atacă în mod constant cu declaraţii din ce în ce mai directe, izvorâte din mintea-i bolnavă”.

„De la Ana Munteanu, totuşi, aşteptam mai mult discernământ. Vârsta nu e o scuză. Aduceţi-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu şi de alţi câţiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor!”, a menţionat Codreanu.

Deputatul afirmă că decorarea are loc în contextul în care Dodon a declarat, recent, că, anul viitor, România va sărbători „un aşa-zis Centenar” (bătaie de joc la adresa Centenarului Marii Uniri) şi că pregăteşte, cu această ocazie, „actiuni de destabilizare a R. Moldova. Ruşine, dragă Ana Munteanu!”, a conchis Constantin Codreanu.

Igor Dodon i-a oferit vineri, 29 decembrie, câştigătoarei celui de-al şaptelea sezon al show-ului „Vocea României, Ana Munteanu, Diploma de onoare a preşedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea ţării în lume.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite