Rezultate Alegeri Moldova. Igor Dodon: Vă promit că voi fi preşedintele tuturor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO psrm.md
FOTO psrm.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, care a acumulat duminică, 13 noiembrie, 55.5% din voturi la alegerile prezidenţiale, după procesarea a 98% din buletinele de vot, este noul preşedinte al Republicii Moldova. Acesta a îndemnat cetăţenii, dar şi oponenţii politici să cheme lumea la calm. Socialistul promite că va fi preşedintele tuturor.

„Stimaţi concetăţeni, stimată oponentă politică, cu toţii am înteles că în această campanie noi am învins. La momentul când am trecut de 820.000 de alegatori, noi am depăşit limita de 50+1. Vreau să mulţumesc toţi cetăţenii Moldovei care mi-au încredinţat votul şi viitorul acestei ţări. Eu înţeleg foarte bine responsabilitatea, înţeleg că nu va fi simplu, dar vă promit că voi fi preşedintele tuturor, şi celor de dreapta, şi de stânga, şi cei care vor în UE şi care vor cu Rusia.

Maia Sandu, vreau să vă feliciti pentru un rezultat bun, pentru o campanie dură, dar bună, însă acum vă rog, haideţi să calmăm spiritele. Nu avem nevoie de ură în societate. O să iau în calcul toate cerinţele dumneavoastră, haideţi să liniştim spiritele. Haideţi să recunoastem că diferenţa este destul de mare. Iesiţi cu un mesaj, sunt gata să avem o întrevedere. Eu vă stimez pe fiecare chiar dacă aţi votat împotrva mea, dar începând de azi, sunt preşedinte şi al dumneavoastră tot”, a declarat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite