Renato Usatîi: Am votat pentru o Moldovă fără scheme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Nostru la prezidenţialele din 1 noiembrie, Renato Usatîi, şi-a exprimat dreptul la vot, în jurul orei 10.00. El a declarat că a votat pentru o viaţă mai bună, pentru o Moldovă fără „pungi”, fără scheme, ca statul să aibă griji de pensionari şi copii. Pentru ca diaspora să fie acasă.

Renato Usatîi a îndemnat cetăţenii să iasă la vot. El şi-a exprimat încrederea că oamenii vor veni la alegeri în număr mare. Usatîi a spus că în toţi anii de independenţă oamenii „au fost minţiţi”. El a menţionat că cetăţenii vor avea o surpriză când va fi anunţat rezultatul alegerilor.

Amintim că în cursa electorală pentru prezidenţiale au fost înscrişi opt canidaţi: Renato Usatîi - Partidul Nostru, actual primar de Bălţi; Andrei Năstase - Platforma DA, fost ministru de Interne; Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, ex-premier; Igor Dodon - candidat independent, sprijinit de Partidul Socialiştilor; Octavian Ţîcu - PUN, deputat în Parlament; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea, ex-primar de Chişinău; Violeta Ivanov - Partidul Şor, deputată în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite