Renato Usatîi: Dacă pierd alegerile din Bălţi, plec din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă reprezentanţii Partidului Politic Partidul Nostru (PPPN) pierd alegerile din Bălţi, liderul formaţiunii, Renato Usatîi, va pleca din politica moldovenească. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Liderul PPPN susţine că actualmente ratingul formaţiunii politice pe care o conduce este cu mult mai mare decât al altor partide şi dacă va pierde alegerile, înseamnă că scrutinul nu a fost unul corect. 

De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorişin are mari şanse să câştige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălţi. Aceasta dacă va fi lăsat pânăla urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.

În ceea ce priveşte scrutinul din capitală, Renato Usatîi îndeamnă locuitorii Chişinăului să voteze pentru oricine dintre candidaţi cu excepţia celor ai Partidului Socialiştilor şi Partidului Democrat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite