Renato Usatîi, despre AUR Moldova: „Un partid de fascişti şi debili” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renato Usatîi
Renato Usatîi

După ce a fost atacat în repetate rânduri de exponenţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) din Republica Moldova, condus de Vlad Bileţchi, primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a venit cu o reacţie. Acesta a declarat că AUR „este un partid de fascişti şi debili, o parte dintre care trebuie trimisă la spitalul de psihiatrie, iar o altă parte - la puşcărie”.

„Mai avem o echipă ”de aur”, care încearcă să facă fel de fel de ştiri, care a luat în arendă timpul.md, 10tv şi altele. Eu văd toate atacurile şi toate mizeriile pe care voi le faceţi. Cu Valera Munteanu şi Chirtoacă e clar care a luat, de unde şi cât a costat. Era interesant însă ce-i cu acest proiect. Unii spuneau că are legătură cu serviciile secrete din România, alţii spuneau că e un proiect al unor persoane influente care, în urmă cu mai mulţi ani, au finanţat un partid politic, în România. Am cerut informaţii ca să văd ce-i cu ei. Lista candidaţilor AUR, ”aurul Moldovei”, conţine zeci de persoane implicate în diferite infracţiuni”, a declarat Usatîi într-o conferinţă de presă.

Precizăm că reprezentanţii AUR Moldova l-au acuzat în repetate rânduri pe Renato Usatîi că ar reprezenta interesele Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite