Renato Usatîi: Sute de ucraineni au venit în Republica Moldova pentru a pregăti provocări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul formaţiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a declarat, în cadrul unei înregistrări video, că sute de ucraineni au venit în Republica Moldova pentru a pregăti provocări în cadrul protestelor pe care opoziţia le va relua săptămâna viitoare.

Potrivit mesajului video, Usatîi susţine că la una din benzinăriile din apropierea oraşului Râşcani au fost observate mai multe autocare în care se aflau sute de persoane. Liderul PPPN a declarat că martorii au afirmat că este vorba despre cetăţeni ai Ucrainei, cu o constituţie sportivă, care au menţionat că merg la orhei şi au întrebat despre distanţa de la Orhei la Chişnău.

Usatîi s-a arătat convins că este vorba despre pregătirea unor provocări în cadrul protestelor care vor fi reluate se săptămâna viitoare. Menţionăm că PPPN, PSRM şi „DA” organizează proteste antiguvernamentale, principala revendicare fiind alegerile anticipate. În cadrul manifestărilor organizate în ziua când a doat învestit Guvernul Filip au avut loc violenţe, printre victime fiind poliţişti, protestatari şi politicieni. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite