Reghina Apostolova şi-a prezentat programul electoral pentru Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata Partidului Politic Şor la alegerile primarului general al municipiului Chişinău din 20 mai, Reghina Apostolova, şi-a prezentat joi, 12 aprilie, programul electoral. Acesta vizează îmbunătăţirea infrastructurii urbei, desfăşurarea proiectelor sociale şi disciplină financiară, transmite IPN.

Potrivit Reghinei Apostolova, problemele oraşului Chişinău nu diferă de problemele altor oraşe. Experienţa sa în funcţii publice şi calitatea de viceprimar de Orhei îi permite să afirme că, şi într-un timp scurt, până la alegerile locale generale din 2019, îşi va putea implementa programul pentru Capitală.

Reghina Apostolova le promite locuitorilor capitalei curăţenie şi iluminare stradală pe timp de noapte, asfaltarea drumurilor, amenajarea locurilor de joacă pentru copii şi a spaţiilor verzi. Cu referire la proiectele sociale, a spus că va fi extinsă reţeaua de magazine sociale, iar pensionarii vor primi şi altfel de ajutor. Municipalitatea va contribui la majorarea alocaţiei la naştere şi va asigura alimentaţie sănătoasă în fiecare grădiniţă şi şcoală.

Datorită discipline financiare care va fi promovată, bugetul capitalei se va dubla, spune Reghina Apostolova. Pentru a pune în aplicare programul pentru Chişinău vor fi atrase şi investiţii străine. Echipa sa va insista şi pe mărirea taxelor pentru vânzarea tutunului şi alcoolului.

Reghina Apostolova are convingerea că va avea parte de susţinerea consilierilor municipali, indiferent de formaţiunea politică pe care o reprezintă.

Ilan Şor, preşedintele Partidului Şor şi primar de Orhei, a îndemnat oamenii de afaceri din Chişinău să nu fie zgârciţi şi ofere cel puţin jumătate din venitul lor pentru a face din oraşul Chişinău un oraş în care să vrei să trăieşti, după exemplul oraşului Orhei.

Reghina Apostolova a fost înscrisă în cursa electorală şi ocupă poziţia a patra în buletinul de vot.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite