Reacţia Preşedinţiei după ce Igor Dodon a oferit o distincţie unui fost interlop:  Preşedintele nu cunoaşte această persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Preşedinţia a comunicat că Igor Dodon nu-l cunoaşte pe Mihail Aizin, un presupus fost interlop, decorat de şeful statului cu ordinul Glori Muncii.

„Distincţiile de stat se oferă conform selecţiilor şi propunerilor făcute de diverse comisii. Preşedintele nu cunoaşte toate persoanele recomandate. Nu cunoaşte nici aceasta persoană, pentru a se expune în privinţa sa. Preşedintele se va informa în privinţa acestui caz separat”, a declarat serviciul de presă al Preşedinţiei pentru Unimedia.info.

Potrivit anticorupţie.md, controversatul om de afaceri, Mihail Aizin, alias Kitaeţ, cunoscut în anii `90 ca lider al unui grup criminal organizat, a fost decorat recent de către preşedintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii. Aizin s-ar afla şi în spatele unor atacuri raider.

Igor Dodon a fost criticat de politicienii din opoziţie pentru decizia de a-i acorda fostului interlop Mihail Aizin ordinul Gloria Muncii. Deputatul Platformei DA Chiril Moţpan consideră că „Igor Dodon îşi bate joc de orice limite ale legalităţii”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite