PSRM, despre suspendarea din funcţie a lui Igor Dodon: PDM a organizat o provocare pentru a ne elimina din cursa electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat din Moldova, iniţiind încă o suspendare temporară din funcţie a preşedintelui ţării, Igor Dodon, ales legitim, a comis un alt act de uzurpare a puterii de stat, se menţionează într-o declaraţie de presă emisă de Partidul Socialiştilor. PSRM acuză PDM că a organizat o provocare pentru a elimina formaţiunea socialistă din cursa electorală.

„Absurditatea situaţiei constă în faptul că Partidul Democrat, care a primit la alegerile parlamentare anterioare doar a şasea parte din voturi prin presiuni, şantaj şi mită oferită deputaţilor din alte partide şi a creat o majoritate parlamentară controlabilă, încă o dată încearcă să-l forţeze pe preşedintele ales de popor să se supună intereselor înguste ale Partidului Democrat”, se menţionează în declaraţia PSRM, citată de IPN.

Potrivit socialiştilor, miniştrii înaintaţi de PDM nu corespund criteriilor de profesionalism şi integritate. 

„Silvia Radu, care nu are studii medicale, nu a lucrat nici o zi în sistemul de sănătate, a fost implicată într-un şir de scandaluri fiind în fruntea companiei „Union Fenosa” şi primar interimar al municipiului Chişinău, nu poate în niciun fel pretinde la funcţia de ministru al sănătăţii al Republicii Moldova”, se spune în declaraţia PSRM. 

Despre Nicolae Ciubuc, socialiştii spun că este o persoană implicată în procese penale, asupra căreia planează suspiciuni de corupţie.

PSRM susţine poziţia preşedintelui Igor Dodon care, potrivit formaţiunii, nici de această dată nu s-a lăsat şantajat şi nici presat de către gruparea de la guvernare şi nu a semnat decretul de numire a miniştrilor incompetenţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite