PSRM cere de la deputatul PAS Radu Marian probe sau dezminţiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon în şedinţă cu deputaţii socialişti. FOTO arhivă
Igor Dodon în şedinţă cu deputaţii socialişti. FOTO arhivă

Acuzaţiile deputatului Radu Marian la adresa PSRM, că ar fi preluat schemele de la Agenţia Servicii Publice (ASP) după plecarea lui Vladimir Plahotniuc, „sunt o minciună ticăloasă şi o provocare electorală îndreptată împotriva Blocului electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor”.

Într-o reacţie făcută publică, PSRM precizează că toate schemele care au funcţionat în timpul lui Plahotniuc au fost distruse după ce regimul a fost răsturnat cu participarea directă a Partidului Socialiştilor şi a preşedintelui Igor Dodon.

Socialiştii îi cer lui Radu Marian să prezinte probe clare la acuzaţiile aduse: documente, fişiere audio, videoclipuri, iar dacă nu le va prezenta, să prezinte scuze publice. De asemenea, PSRM îşi rezervă dreptul de a intenta o acţiune în instanţa de judecată pe „faptul răspândirii de către Radu Marian, în mod deliberat, a unor invenţii false şi calomnioase care defăimează Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor”.

Într-un briefing de presă pe 29 iunie, deputatul PAS, Radu Marian, a declarat că fiecare moldovean este furat cu aproape 300 de lei, adică cu aproape 30% din preţul achitat pentru eliberarea unui paşaport, în urma unui contract păgubos semnat de Agenţia Servicii Publice, acum câţiva ani, pe vremea când această instituţie era condusă de „oamenii lui Plahotniuc”. Acum, „oamenii lui Dodon, care conduc ASP-ul, vor să continue schema şi mai departe”, a spus Radu Marian.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite