„Prostia anului”. Igor Dodon, criticat după ce a transmis mesajul de Revelion alături de soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelia Peru-Balan, consilierul pe domeniul politic al ex-preşedintelui Republicii Moldova Nicolae Timofti, l-a criticat pe Igor Dodon pentru faptul că a transmis mesajul cu prilejul Anului Nou împreună cu soţia sa, Galina Dodon.

„Preşedinţia a lansat pe 31 decembrie, ora 23.55, prostia anului. Prima doamnă a fost intrusa dintr-un mesaj simbolic şi important. Ce consiliere în comunicare?! Ruşine”, a declarat Aurelia Peru-Balan pe pagina sa de Facebook.

În opinia ei, urmatorul referendum iniţiat de către preşedintele ţării „va fi transformarea republicii în monarhie”. 

„Mesajul de sfârşit de an este un ritual instituţionalizat. Prima doamnă nu este în distribuţie! Eronat! După acest spectacol în doi de prost gust şi după suspendările devenite cronice, prestaţia instituţiei prezidenţiale a devenit extrem de lamentabilă. Asta modest spus”, a concluzionat ex-consilierul prezidenţial.

Preşedintele Igor Dodon le-a transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor cu prilejul Anului Nou. Tradiţional, evenimentul a avut loc la ora 23.55, la postul public de televiziune. O premieră pentru Republica Moldova a fost faptul că şeful statului s-a adresat moldovenilor împreună cu soţia sa, Galina Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite