Procurorul general interimar, din nou cere ridicarea imunităţii deputatei Marina Tauber: Puterea este în agonie după ce au văzut rezultatele sondajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber
Marina Tauber

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, solicită ridicarea imunităţii deputatei Partidului Şor, Marina Tauber. Două cereri în acest sens au fost prezentate joi în debutul şedinţei Parlamentului, transmite IPN.

Preşedintele Legislativului, Igor Grosu, a dat citire cererilor procurorului general interimar prin care se solicită încuviinţarea ridicării imunităţii parlamentare în vederea reţinerii, arestării, percheziţiei şi trimiterii în judecată penală.

În demersuri se invocă articole din Codul Penal, în speţă „falsificarea rapoartelor privind gestiunea financiară a grupurilor de iniţiativă şi a partidelor politice şi/sau a rapoartelor privind finanţarea campaniilor electorale” şi „acceptarea cu bună ştiinţă a finanţării partidului politic, a grupului de iniţiativă sau a concurentului electoral din partea unui grup criminal organizat sau a unei organizaţii (asociaţii) criminale”.

Cererile au fost transmise pentru examinare Comisiei juridice, numiri şi imunităţi.

Deputata Marina Tauber a venit cu o reacţie pe pagina sa de Facebook.

„Puterea este în agonie, mai ales după ce au văzut rezultatele sondajelor din ultima vreme, care arată că şi-au pierdut jumătate de electorat. Ei văd că PAS scade în sondaje, iar Partidul ŞOR creşte. Şi asta îi face să înnebunească. Iată cum arată justiţia „independentă” din ţara noastră şi „vremurile bune” promise de PAS. Toate aceste fapte nu vor rămâne nepedepsite, iar istoria recentă a Republicii Moldova arată că toţi cei care au pornit dosare politice la comandă au ajuns la puşcărie”, a scris deputata.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite